kajak, sejlskib, iglo, telemarkski, telemark sving, eventyr, verden er åben, langtur på ski, udstyr
Sommertur 2015 Turen startede ud fra Kalundborg d. 13 juni på S/Y Masada frem til Helsinki. Efter aftale skiftede jeg så over på S/Y Pertito. Fuldførte turen til Vallensbæk med ankomst d. 24. August. En tur der gik til 5 hovedstæder og 8 lande. Vi deltog i FTLF’s Baltic Ralley. Hvor 30 både havde sat hinanden stævne i Klintholm, Greifswal, Gdansk, Klaipeda, Riga, Tallin, Helsinki, Mariehamn og Stockholm, på forud bestemte datoer.
Sommertur 2016
Turen startede i Vallensbæk d. 6 juni og sluttede i Holbæk 10 uger senere. Vi startede ud fra Thyborøn 7 både samlet og endte i Lemvig 3 både samlet. Her i blandt en båd hvor konen havde sclereose og lam fra halsen og ned. Manden sejlede singlehanded hele vejen. En utrolig præstation.
Sommertur 2017 Med start i København d. 8. juli, startede vi ud mod Limfjorden. Turen gik til Scotland, Hebriderne, Nordirland, Wales, Island of Mann,Scilly Island, Azorerne, Madeira og endte påTenarifa d. 29. september. Jeg var med ombord S/Y Vesterbro, der skal ud på en rejse foreløbig til Fransk Polynesien. Vi havde en fin tur med godt vejr, til tider for godt vejr.
Sommertur 2013 Mødtes med S/Y Bliss i Horta på Azorerne den 3. juni. Var 4 “mand” ombord til Lynetten i København. Efter turisterri på div. øer, gik turen hjem via Guernsey, Frankrig, den stående masterute og Kielerkanalen. Ankom i begyndelsen af august.
Vintertur 2011 Fløj ned til Cap Verde d. 19. december for at møde S/Y Petra. Efter en uges oplevelser, sejlede vi over Atlanten til Barbados. En overfart der tog 16 dage. Havde en meget fin overfart mellem 11. og 13. bredegrad. Her i Pasatvinden gik det lidt zig-zag da vi bummede storen hver 2. dag. For ikke at slide for meget på storsejlet havde vi en skæring så vi ikke sejlede læns. Vi var 3 personer ombord.
Sommertur 2011 Tog flyveren til Glasgow. Derfra toget til Fort William, hvor S/Y Baloo lå og ventede i kanalen lige ovenfor slusen. Turen gik gennem Caledonie kanalen til Kaløvig. Overfarten over Nordsøen var noget hård da vi kom ud på bagsiden af et lavtryk. Min første tur af længere varighed og med natsejlads. Meget spændende. Vel ovre i Limfjorden tog vi det roligt resten af vejen
Sommertur 2012 Sejlede med S/Y Masada til St. Petersborg som en del af FTLF´s flotillie. Jeg mødtes med skibet i Simrishamn. Turen gik via Øland, Gotland, Estland, Finland. En meget spændende tur specielt i det russiske. Sejladsen havde fint vejr.
Sommertur 2014 Havde aftale med S/Y Sun Kiss at mødes i Ålborg. Herfra gik turen via Norge til Shetland via Out Skarries - interessant sted - videre til Unst. Efter div. på Mainland, gik turen til Fair Island - et must for alle sejlere - videre til Orkney Islands. Her så vi en nyligt udgravet landsby der var flere tusind år gammel. Senere til Ydre Hebriderne og Indre Hebriderne til Kyle of Lochalsh. Herfra med tog til Aberdeen.
sejl ud på eventyr, i sejlbåd eller kajak, det er en god måde at få eventyr på.